Consultatii medicale

Efectuarea  unui examen vizual este cheia pentru identificarea si prevenirea timpurie a problemelor de vedere.

Consultul medical oftalmologic se efectueaza in cabinetul situat  pe strada Primaverii nr 6, dotat cu aparatura si echipament de ultima generatie.

Consultul de specialitate consta in efectuarea biomicroscopiei de pol anterior, a oftalmoscopiei, autorefractometriei si corectiei optice. In cazuri mai complexe cosultatia se completeaza cu perimetrie computerizata, aplanotonometrie si tomografie in coerenta optica.

Aceste servicii sunt disponibile atat in sistem privat cat si prin contract cu CNAS.

 

Consultatii optometrice

Consultul optometric se efectueazain oricare din cabinetele OFTA LINE , de catre optometristi licentiati cu experienta vasta in domeniu.

Optometria se  ocupa de ingrijirea primara a sanatatii vizuale, prin prevenirea, diagnosticarea si corectarea modificarilor nepatologice pe care le poate prezenta un pacient.

Suntem specializati in efectuarea testelor optometrice, prescrierea corectiei optice si detectarea posibilelor patologii, care necesita trimiterea la un specialist.

Echipa noastra de optometristi este intr-o permanenta asimilare de noi cunostinte pentru a va pune la dispozitie cele mai amanuntite si complete consultatii.

Atelierul de montaj

Montajul ochelarilor dumneavoastra este efectuat cu aparatura de ultima generatie de catre opticieni calificati, cu experinta.

Opticianul asigura echilbrul intre tehnic si estetic, astfel o pereche de lentile anosta prinde forma ramie alese.

Reglaejale, micile repartii vin in sprijunul dumneavoastra tot in atelierul de montaj, oferindu-va un plus de confort. Tot aici cateodata, putem “salva” o pereche de lentile, transferandu-le intr-o noua rama.

Consiliere achizitionare ochelari

Personalizarea ochelarilor dumneavoastra incepe la Ofta Line.

Stabilirea corectiei optice optime este urmata in mod firesc de alegerea ramei. Pentru asta suntem noi!

Alegerea ramei potrivite poate fi o provocare. Dimensiune, forma, curbura, material, unghi pantoscopic, distanta vertex, toti parametrii concura la alegerea ramei care vi se potriveste.

Impletirea simtului dumneavoastra estetic, cu consilierea tehnica oferita de personalul OFTA LINE,  va transforma necesitatea purtarii ochelarilor intr-o adevarata placere.

Serviciu Consult in contract cu CAS Consult in sistemprivat
Biomicroscopie

Oftalmoscopie

Autorefractometrie

10p

10p

20p

120 RON
Serviciu Consult in contract cu CAS Consult in sistemprivat
Biomicroscopie

Oftalmoscopie

Autorefractometrie

10p

10p

20p

150 RON
Serviciu Consult in contract cu CAS Consult in sistem privat
Scanare maculara

Scanare de nerv optic

100 RON

100 RON

Serviciu Consult in contract cu CAS Consult in sistem privat
Masurare tensiune intraoculara 20p 50 RON