MARIUS NEGREA

Optician / Optometrist

MARIUS NEGREA Optometrist, originar din Huedin , absolvent al facultatii de studii economice FSEGA din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca promotia 2007, am infiintat Ofta Line, un proiect de familie, in anul 2015.

Dupa o indelungata experienta in vanzari si economie, in anul 2015 am decis sa urmez cursurile sectiei Tehnician Optometrist din cadrul Liceului Tehnologic UCECOM  “Spiru Haret”,  pentru a fi mai aproape  de detaliile tehnice ale acestei profesii si pentru a intelege mai bine secretele vastului domeniului de optica medicala.

In plan profesional am pus la dispozitia pacientilor si a echipei Ofta Line aparatura de inalta calitate pentru obtinerea celor mai bune si precise  rezultate.

In plan economic am venit in intampinarea  pacientilor nostri cu o gama de lentile japoneze premium- lentilele Tokai.

Din dedicare pentru domeniul de optica medicala si din grija pentru pacienti au  prins contur si cabinetelul medical de oftalmologie  si atelierul de montaj.

Asadar, de la corectia optica la consultul medical oftalmologic  pana la produsul finit  Ofta Line reuseste sa va ofere o solutie complexa si personalizata.